PROGRAMI

Programi za talente

Start:up Celje, katerega nosilec je Inkubator Savinjske regije, ponuja inovativnim posameznikom  programe za pomoč pri iskanju, presoji in razvoju podjetniških ideje do ustanovitve podjetja.

Podjetniške delavnice Start:up vikend Nacionalni programi
 
 
 

Program za start-up podjetja

Podjetniškim ekipam, ki zaganjajo startup podjetje,  ponujamo odlične podjetniške programe, mentorstvo in dogodke ter medijsko prepoznavnost.

Start:up delavnice Start:up večeri Nacionalni programi 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!

PROSTORI

V prostorih Inkubatorja Savinjske regije lahko inovativne podjetniške skupine ali podjetja najamete bodisi pisarno ali delovno mesto. Čaka vas sodobno urejeno delovno okolje, ki bo podžigalo kreativnost, spodbujalo sodelovanje ter posameznikom in skupinam omogočalo učinkovit razvoj inovativnih idej. 
 
Inkubator Savinjske regije v katerih deluje tudi coworking Start:up geek House je del slovenske mreže. Start:up Geek House Slovenija prostori delujejo še v Novi Gorici, Ljubljani, Kamniku, Zagorju ob Savi, Celju, Mariboru, Ptuju in Murski Soboti.

 


 
Dobrodošli v podjetniški skupnosti
 •  
  Saša Lavrič  | direktorica Inkubatorja Savinjske regije
  Pridružite se nam v živahni podjetniški skupnosti! S programi in ob podpori podjetniških kolegov bo vaša podjetniška ideja doživela hiter preboj!
 

MENTORJI

En pogovor s pravim človekom ti lahko prihrani leta dela!

Uspešni podjetniki z Celja in regije ti bodo pomagali pri razvoju tvoje podjetniške ideje. V okviru programov Start:up Geek House boš lahko pridobil svojega osebnega mentorja, ki ti bo stal ob strani pri težkih odločitvah in ti svetoval pri razvoju podjetja in njegove strategije.

Mentor ti lahko pomaga pri: Se vidite med mentorji? Ideje za nove mentorje
 

SKUPNOST

Podjetniki

 
Jernej Mirt
VIAR
Jernej je gonilna sila podjetja Viar. Svojo podjetniško strast udejanja tako v realnem kot virtualnem svetu. Več
Vsi startup podjetniki

Podjetja in skupine

 
Ajmo.si / DOO
Mobilni app Poberi Me
Podjetje razvija aplikacijo Poberi Me za virtualni avtoštop, ki ne mogoča zgolj deljenja prevozov, temveč tudi spoznavanje novih ljudi in zabavno preživljanje časa na poti. Podjetje je prejemnik investicije SK50 SPS. Več
Vsi startupi
 

Start:up Celje v slikah

   

  O NAS


  Poslanstvo in vizija

  Start:up Celje, ki ga vodi Inkubator Savinjske regije je celovit podjetniški program za izgradnjo učinkovitega ekosistema za podjetne talente in ambicionzne startupe. Z enotnim delovanjem želimo Celje postaviti na zemljevid podjetnikom prijaznih mest.
  Konzorcij partnerjev, skupaj s financerji in Iniciativo Start:up Slovenija, z izvajanjem programov za aktivacijo talentov in zagon startup podjetij v Celju zagotavlja vse potrebno za realizacijo podjetniških idej:  od prostorov in najsodobnejših znanj do mentorjev in dostopa do virov financiranja.

  Program Start:up Celje je odprta platforma, v katero so vabljeni vsi posamezniki in organizacije, ki želijo prispevati k viziji razvoja dinamične, podjetnim talentom prijazne regije in mesta.
     Naši cilji

  Do leta 2020 smo si zadali ambiciozne cilje:
   

  25
  ustvariti 25 novih podjetij
  50
  vključiti v programe
  50 podjetniških ekip
  200
  ustvariti 200
  novih delovnih mest
   

  Nosilec programa Start:up Celje   

  Javna partnerja

           

   

  Nacionalni partnerji


  Javni sofinancer programa

   

  MESTO

  Mesto Celje leži v Sloveniji, v odprti dolini ob spodnjem toku reke Savinje. Ima zelo bogato preteklost - od Keltov, pa preko Rimljanov do znamenitih Celjskih grofov, ki so si postavili grad na hribu nad mestom. Pobuda Start:up Celje želi prispevati svoj delež k podjetniškemu racvetu mesta, ki se s prodornimi podjetniki odločno pozicionira na zemljevidu slovenskih podjetniških vozlišč.

  S talentiranimi in motiviranimi prebivalci, z urejenimi industrijskimi conami, ugodno prometno lego in številnimi naravnimi, turističnimi ter kulturnimi znamenitostmi, je Celje z okolico privlačno mesto za delo in življenje.

  Ugodni pogoji za delo Prijetno okolje za življenje Nagovor župana

   
   

  KONTAKT


  Ekipa Start:up Celje

  The best way to predict the future is to create it.
  / Peter Drucker
   
  Saša Lavrič
  Inkubator Savinjske r.
  pošlji email

  Naročite se na osebno svetovanje

  Start:up Celje je pridružen član Iniciative Start:up Slovenija
  Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
  Hitro, prijavi se na email listo!