OPIS DOGODKA


Predavanje: Kako uspeti na Kickstarterju

2. februar 2017, ob 18:00 /Inkubator Savinjske regije Celje
 
Kickastarter postaja prva in edina misel vseh, ki želijo pridobiti sredstva za začetni zagon lastne inovativne podjetniške ideje. Predstavitev ideje na platformi, ki je potrdila in preko različnih investitorjev v svet pospremila že 118.561 uspešnih projektov, je tudi cilj mnogih slovenskih startupov.

Po izjemnem uspehu na Kickstarju, je Niko Klanšek, slovenski Kickstarter ekspert, ki ga mnogi poznajo po smoothijih in iznajdbi sistema za električna kolesa FlyKLy, s svojim znanjem in nasveti pomagal še več kot 40-tim različnim crowdfunding projektom pridobiti skupaj več kot 3M investicij.
Njegova uspešna podjetniška pot navdušuje podjetnike in startupovce po vsem svetu, 2. februarja pa bo svojo zgodbo o uspehu delil tudi z nami.

Na delavnici bo Niko po korakih predstavil kako priti na Kickstarter in se tam tudi uspešno prezentirati. Govoril bo o:
  • Kickstarter projektnem vodenju,
  • grajenju skupnosti, ki je zelo pomemben faktor uspešnosti,
  • Kickstarter marketingu,
  • Ključnih kazalnikih na katere morate biti pozorni,
  • brandingu,
  • pripovedovanju zgodbe branda,
  • produkciji empatičnega videja in
  • strukturi ekipe
Niko bo na voljo tudi za vsa vprašanja, prav tako pa se boste lahko nanj obrnili za svetovanje in pomoč pri snovanju lastnih startup projektov, saj uspešno deluje tudi v okviru projekta Delo Startup Studio .


Kdo je Niko Klanšek?
 
Najbolj ga zaznamujejo besede - podjetništvo, šport, potovanja, umetnost in sadje. Kot nekdo ki je živel, študiral in delal v NY, SF, Ljubljani in še v drugih delih sveta, je hitro odkril, da želi premikati stvari naprej, ne glede na to, kaj počne. Z diplomo Information System and Film & Video Majors na Fordham University in Harvard Business School PLD programom, je lahko teorijo preizkusil v praksi, tako, da je skupaj z mamo ustanovil podjetje naravnih smothijev. Smoothiji so se prodajali v 600 trgovinah v ZDA. Nadaljeval je z ustanovitvijo enega prvih podjetij električnih koles, ki so prisotna v več kot 60-ih državah, in nadaljeval z ustanovitvijo svetovalnega podjetja, ki je pomagalo več kot 40-im crowdfunding projektom dobiti več kot $3M investicij.
 Kot član košarkaške ekipe Union Olimpija je pomagal osvojiti 19 zlatih medalij, postal srednje-šolski svetovni prvak in igral v mladinski košarkaški reprezentanci Slovenije. Njegovi drugi interesi so joga, surfanje in gojenje tropskih rastlin.

Opozorilo:
Ker so bila doslej vsa Nikova predavanja in delavnice zapolnjena že v prvih dneh, svetujemo, da 
čimprej izpolnite predhodno prijavnico in si s tem zagotovite svoje mesto na tem podjetniško usmerjenem druženju.

PREDAVANJE JE BREZPLAČNO.

PRIJAVE sprejemamo na info@inkubatorsr.si

Dogodek je podprt s strani ESRR, SPIRIT in MGRT.

 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Saša Lavrič
Inkubator Savinjske regije
T: +386 40 66 22 66
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!