OPIS DOGODKA


Uspešna zgodba inovativnosti - Mushy by Active Chair

26. september 2017, ob 18:00 /Inkubator Savinjske Regije
Spoznajte ekipo iz Bele krajine, ki stoji za inovativnim produktom Mushy by Active Chair, prvim aktivnim stolom za otroke že od 2 let naprej.

Ta mesec ste jih lahko spoznali tudi na sejmu MOS v Celju, kjer so prejeli priznanje za 2. mesto za inovativnost med izbranimi MOSovimi podjetnimi talenti 2017.

Iz prve roke, direktno iz prakse, boste spoznali njihovo zgodbo in izzivih s katerimi se soočajo že slabo leto od kar so na trgu. Mateja bo predstavila kako se je vse skupaj sploh začelo, Sebastjan bo razkril izzive pri industrializaciji produkta in poslovnem modelu, Tomaž pa vam bo na koncu zaupal kako organiziramo delo znotraj ekipe in zakaj je kakovostna komunikacija bistvenega pomena za uspešnost katerega koli projekta.Ekipa podjetja Starkmat, katerega najbolj poznan produkt je Mushy by Active Chair:

Sebastjan Štarkel, inženir strojništva, ki se je našel v svetu marketinga in prodaje (https://www.linkedin.com/in/sebastjanstarkel/)
Mateja Vrščaj, sociologinja in geografinja, ki je strast odkrila v vsebinskem marketingu (https://www.linkedin.com/in/matejavrscaj/)
Tomaž Aupič, absolvent na ljubljanski Fakulteti za arhitekturo, oblikovalec in vodja projektov (https://www.linkedin.com/in/tomazaupic/)

Spletna stran: www.activechair.eu/sl
Fb page: www.facebook.com/mushy.kids.activechair

Prijave na brezplačni dogodek sprejemamo na: info@inkubatorsr.si
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Tanja Tamše
T:
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!