NOVICA


Innovmatch – tekmovanje za startupe z nagradnim skladom 15.000 EUR (rok za oddajo 16. oktober 2017)


 

Že 12. septembra bo v Ljubljani potekala tehnična delavnica, na kateri bomo podrobneje predstavili samo tekmovanje InnovMatch ter SAP-jevo oblačno platformo, torej osnovna znanja in informacije, ki so potrebne za sodelovanje v tem tekmovanju (rok za prijavo rešitve pa je 16. oktober).

Tekmovanje, ki ga podpirajo SAP.iO, Techstars in Start up Focus, sodelujočim ponuja dostop do potrebnega znanja in orodij, da svoje zamisli pretvorijo v dejanske rešitve za obstoječe poslovne potrebe oziroma razvijejo lastne poslovne rešitve. Tri najboljše rešitve čaka nagradni sklad v skupni vrednosti 15.000 EUR, predstavnike  zmagovalne rešitve pa tudi pot v Berlin, kjer bodo obiskali hitrorastoči ekosistem zagonskih podjetij in inovatorjev, zbranih okoli podjetniškega pospeševalnika SAP.iO in Techstars.

ROK ZA PRIJAVO REŠITVE JE 16. OKTOBER 2017! 

Več informacij je mogoče najti na spletnem naslovu www.innovmatch.com. Če potrebujete dodatne informacije ali gradiva smo vam na voljo na telefonski številki  040 225 583 oz. na e-naslovu tjasa.koren@sap.com.

Avtor: Tanja Tamše, 1.9.2017
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!